CPT parantos kalibet dina bisnis pilem pertanian & hortikultur langkung ti 20 taun.

Produk unggulan

Kami salah sahiji perusahaan anu paling berorientasi kana téknologi diantara
kabéh pabrik Cina.
—CERES—

Kunaon CPT?

CERES mangrupakeun pilihan anu pas
  • Luyu sareng standar internasional

  • Pamastian kualitas

  • Produk hemat biaya

  • Pangiriman gancang dumasar kana kapasitas produksi tinggi

  • 20 taun pangalaman OEM pikeun mancanagara

  • Saluran penjualan anu ngagedurkeun ngahasilkeun langkung seueur manpaat pikeun klien

xdfdgf1
  • Ceres Plastic Technology Co.,Ltd

Profil Perusahaan

CERES mangrupakeun pilihan anu pas

Ceres Plastik Téhnologi Co, Ltd (CPT) mangrupikeun perusahaan patungan Gabungan palastik Ceres Kanada sareng Shandong Huaxin Plastics Group anu mangrupikeun pamaén terkemuka dina pasar pilem pertanian & hortikultura Cina ti saprak 1996. Grup, perusahaan terbatas terbatas, parantos ngembangkeun sababaraha palastik produk, kalebet pilem plastik, masterbatch, PE & PVC pipa, propil aluminium sareng omzet taunan. Per elehan taunan ngalangkungan RMB 1,5billion ($ 210juta) sareng tapak perusahaan ngagaduhan 1,5 juta M2.