Tentang Kami

Saha Kami

Ceres Plastik Téhnologi Co., Ltd. (CPT) mangrupikeun perusahaan patungan Joint plastik Ceres Kanada sareng Shandong Huaxin Plastics Group anu mangrupikeun pamaén terkemuka di pasar pilem pertanian & hortikultura Cina ti saprak 1996. Grup, perusahaan terbatas, parantos ngembangkeun sababaraha rupa produk plastik, kalebet pilem plastik, masterbatch, PE & pipa PVC, propil aluminium sareng sélulusan perputaran taunan ngaleuwihan RMB 1,5 milyar ($ 210juta) sareng tapak perusahaan ngagaduhan 1,5 juta M2.

CPT parantos kalibet dina bisnis pilem pertanian & hortikultur langkung ti 20 taun. Kalayan tim eksperimen R&D, kami teras-terasan nyayogikeun pilem poliolefin anu inovatif sareng khusus pikeun adaptasi sareng sarat anu béda ogé kaayaan cuaca anu béda pikeun konsumén global.

Naon Urang Laksanakeun

Ceres Plastik Téhnologi Co., Ltd. (CPT) mangrupikeun perusahaan patungan Joint plastik Ceres Kanada sareng Shandong Huaxin Plastics Group anu mangrupikeun pamaén terkemuka di pasar pilem pertanian & hortikultura Cina ti saprak 1996. Grup, perusahaan terbatas, parantos ngembangkeun sababaraha rupa produk plastik, kalebet pilem plastik, masterbatch, PE & pipa PVC, propil aluminium sareng sélulusan perputaran taunan ngaleuwihan RMB 1,5 milyar ($ 210juta) sareng tapak perusahaan ngagaduhan 1,5 juta M2.

CPT parantos kalibet dina bisnis pilem pertanian & hortikultur langkung ti 20 taun. Kalayan tim eksperimen R&D, kami teras-terasan nyayogikeun pilem poliolefin anu inovatif sareng khusus pikeun adaptasi sareng sarat anu béda ogé kaayaan cuaca anu béda pikeun konsumén global.

Komitmen Kami

CPT ngadukung prinsip kelestarian nalika urang komunikasi sareng dunya. Kami damel sareng pamekaran sosial sareng tujuan panyalindungan lingkungan ngalangkungan adaptasi sareng inovasi anu teras-terasan pikeun ngalaksanakeun produk sareng metode bisnis urang.

Mitra Urang

wod4
dgf
wfdfd
dsgfg9