Bale Net

  • High Quality Bale Net

    Kualitas luhur Bale Net

    Bungkus Bale Plastik janten alternatip pikeun nyalin kanggo bungkus balé jarami buleud. Netting lemes ieu ngagaduhan kaunggulan dibandingkeun sareng twine:
    pamakean netting ningkatkeun produktivitas sabab kirang waktos pikeun ngabungkus bale. Anjeun panginten tiasa ngahémat waktos langkung ti 50%. Netting ngabantosan anjeun pikeun ngadamel bal anu langkung saé sareng hadé, sareng langkung gampang mindahkeun sareng nyimpen