Pilem Ganja

Pedaran pondok:

Téknologi ngarobah lampu

Pangaruh anti lebu pikeun pangiriman cahaya anu luhur langkung luhur.

Anti netes langkung terang sareng kirang asor.

Efisiensi termal tinggi anu ngabatesan karugian panas.


Detil Produk

Tanda Produk

Téknologi ngarobah lampu

Pangaruh anti lebu pikeun pangiriman cahaya anu luhur langkung luhur.

Anti netes langkung terang sareng kirang asor.

Efisiensi termal tinggi anu ngabatesan karugian panas.

Pilem ganja CPT, ngamangpaatkeun inovasi bumi bahan baku, nyiptakeun téknologi ngarobah cahaya anu canggih.

Nalika cahaya panonpoe ngaliwat palastik, spéktrum dina UVB sareng lampu héjo diaktipkeun sareng sawaréh dirobih janten lampu beureum sareng biru, anu masihan bantosan pisan pikeun fotosintésis ganja. Suhu di jero rohangan langkung luhur tibatan pilem plastik umum ogé kusabab lampu beureum anu dikuatkeun. ieu sadayana ngabantosan produktivitas ningkat.  

Panjelasan Produk :

pilem ganja

Résin

LDPE / MLDPE / EVA

Jenis produk :

F206IR

Kandel Nominal :

200mik

Kisaran Kandel :

± 5%

Item Tés

Unit

Nilai Khas

Standar Tés

Kakuatan tarik nalika istirahat

MD

MPa

≥ 33

ASTM D882-12

 

TD

MPa

≥ 33

Elongation at Break

MD

%

 ≥ 750

ASTM D882-12

 

TD

%

 ≥ 800

Résistansi Cimata

MD

gf / mic

         ≥8

ASTM D1922

 

TD

gf / mic

≥15

Dart Drop

g

Metode A

  ≥1200

ASTM D1709-15

Pangiriman Lampu di PAR

%

90

Métode Internal

Difusi cahaya

%

25

Métode Internal

Pangiriman UV, 280-380 nm

%

 40

Métode Internal

 Panaskeun

%

 80

FTIR internal

Lampu ngarobih

Leres

 

Métode Internal

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami