Kontainer Liner Pilem

  • High Temperature Resistant Film

    Pilem Tahan Suhu Tinggi

    CPT ngembangkeun séri pilem tahan F1406 tahan suhu luhur. anu dirancang pikeun transportasi pitch. Suhu muat anu aman tiasa 120 derajat Celcius, uji coba laboratorium tiasa dugi ka ngawatesan 150 derajat.

  • Ultra-strength flex tank film

    Pilem tank fleksibel-kakuatan

    Pelapis kontainer sareng flexitank sering dianggo salaku solusi ékonomis pikeun transportasi ageung produk kimia, séréal, séréal, cairan, produk granulated sareng seueur deui.

    CPT tiasa nawiskeun anjeun kualitas luhur, pangan anu disatujuan, bahan poliétilén sareng ngagabungkeun kakuatan sareng kaalusan anu luhur pikeun kéngingkeun résistansi creep anu paling penting dina bisnis wadah kapal.