Film Kaca

  • Blue Berry Film

    Pilem Biru Berry

    5-lapisan pilem coextruded; PE-EVA-EVA-EVA-MLLDPE dikombinasikeun sareng jinis poliétilén dumasar kana metallocene sareng EVA -copolymers.

    Tutuwuhan Berry biru peryogi panonpoé pinuh pikeun tumuh sareng buahna saé, beueus sareng kontrol suhu.

  • Cannabis Film

    Pilem Ganja

    Téknologi ngarobah lampu

    Pangaruh anti lebu pikeun pangiriman cahaya anu luhur langkung luhur.

    Anti netes langkung terang sareng kirang asor.

    Efisiensi termal tinggi anu ngabatesan karugian panas.

  • Diffused Film

    Pilem nyebarkeun

    Éta katampi kalayan saé yén cahaya anu sumebar ngagaduhan pangaruh positip kana kamekaran pepelakan, ciri difusi cahaya pisan ningkatkeun efisiensi fotosintésis ku ningkatkeun dispersi cahaya. Entong mangaruhan jumlah total cahaya anu ngalangkungan pilem.

  • Micro Bubble Film

    Pilem Gelembung Mikro

    Pilem didamel ku kontén EVA anu luhur pisan anu ditambihan expander anu nyiptakeun dina pilem gelembung udara mikro anu ngagaduhan kamampuan nyebarkeun cahaya sareng ningkatkeun pisan halangan IR dina panto lebet sareng kaluar ti rumah kaca.

  • Overwintering Film

    Pilem Overwintering

    Pilem rumah kaca bodas anu ngalangkungan ngabantosan suhu anu tetep sareng ngirangan titik panas sareng bintik tiis anu biasana aya di bumi héjo binih anu jelas.

  • Super Clear Film

    Pilem Super Jelas

    Transmisi cahaya dunya pilem nunjukkeun perséntase lampu anu ngalangkung ka rumah kaca. Pangiriman cahaya maksimal dina kisaran PAR spéktrum (400-700 nm) diperyogikeun ku pepelakan pikeun ngabantosan fotosintésis sareng prosés morphogenetic anu sanés.