Pilem Mulch

  • Silver Black Mulch Film

    Pérak Hideung Mulch Pilem

    Mulsa plastik parantos dianggo sacara komérsial dina sayuran ti mimiti taun 1960an. Tilu jinis mulsa dasar parantos dianggo dina produksi komérsial: hideung, jelas, sareng plastik hideung Perak.

  • Metallized PET Reflective Mirror Film

    Pilét Mirror Mirror Mirror

    Cahaya-taméng cahaya sareng épék réfléksi anu saé, tiasa ngagentoskeun aluminium foil;
    Éta ngagaduhan kamampuan réfléksi anu saé pikeun ultraviolét sareng infra red;
    Dibandingkeun sareng produk reflektif tina produk stainless steel sareng produk aluminium, lampu-lampu éta ngagaduhan cahaya anu langkung luhur sareng hemat biaya.