Warta

  • How to correctly manage and improve the durability of thin film greenhouse?

    Kumaha leres ngatur sareng ningkatkeun daya tahan rumah kaca pilem ipis?

    Rumah kaca film mangrupikeun jinis fasilitas tatanén anu dikembangkeun dina sapuluh taun ayeuna, tina produksi sayuran luar usum dugi ka panyalindungan pepelakan tatanén sareng aplikasi sareng sagala rupa widang produksi.Dina taun-taun ayeuna, kalayan ningkatna jumlah rumah kaca modéren, daya tahan ...
    Maca deui
  • How to view the development trend of intelligent greenhouse planting?

    Kumaha cara ningali tren pangembangan penanaman rumah kaca calakan?

    "Intelligent greenhouse" mangrupikeun tren pangembangan kahareup penanaman rumah kaca.Naon téh rumah kaca pinter?Rumah kaca anu disebut cerdas nyaéta lingkungan penanaman modéren anu ngahijikeun akuisisi data, komputasi sentral sareng kontrol otomatis alat.Téknologi luhur Intelligent Gre...
    Maca deui
  • What are the five advantages of modern film greenhouse and common cash crops?

    Naon lima kaunggulan rumah kaca film modern sareng pepelakan kontan umum?

    Nu disebut rumah kaca film ipis modern biasana versi tambah ditingkatkeun tina rumah kaca.Struktur utama utamana dijieunna tina panas-dip galvanized struktur baja lampu, nu lolobana dipaké pikeun sayuran, kembang, bungbuahan jeung pepelakan séjén merlukeun kaayaan rumah kaca husus.Keunggulan...
    Maca deui
  • Intelligent facility agriculture # Shouguang has a new model

    Tatanén fasilitas calakan # Shouguang ngagaduhan modél énggal

    "Tipe Cina Shouguang" kaca pinter rumah kaca ieu lokasina di elmu tatanén pinter jeung Téhnologi Park of Shouguang modern tatanén tés tinggi-tech jeung basa démo.Panjangna 312 méter ti wétan ka kulon sareng rubakna 256 méter ti kalér ka kidul.Éta direncanakeun sareng ...
    Maca deui
  • Precautions for construction of film greenhouse — structural characteristics of film greenhouse

    Precautions pikeun pangwangunan film rumah kaca - ciri struktural film rumah kaca

    Ngomong ngeunaan rumah kaca, kuring yakin jalma-jalma henteu terang yén kalolobaan sayuran sareng bubuahan anu biasana urang tuang asalna tina rumah kaca.Buah sareng sayuran anu dipelak di rumah kaca tiasa nyayogikeun cai sareng sinar panonpoé anu saé, anu langkung kondusif pikeun kamekaranana.Rumah kaca pilem nyerep seueur pisan ...
    Maca deui
  • How to view the development trend of intelligent greenhouse planting?

    Kumaha cara ningali tren pangembangan penanaman rumah kaca calakan?

    "Intelligent greenhouse" mangrupikeun tren pangembangan kahareup penanaman rumah kaca.Naon téh rumah kaca pinter?Rumah kaca anu disebut cerdas nyaéta lingkungan penanaman modéren anu ngahijikeun akuisisi data, komputasi sentral sareng kontrol otomatis alat.Téknologi luhur Intelligent Gre...
    Maca deui
  • Wrong season tomato harvest season helps farmers increase “rich fruit”

    Usum salah usum panén tomat ngabantosan patani ningkatkeun "buah anu beunghar"

    Dina awal usum tiis, Xiaobian walked kana rumah kaca tegalan Heyang, anjeunna désa, kota Zhonghan.Tali tomat ngagantung dina tangkal anggur anu kuat.Buah beureum seger jeung lembut, beureum caang jeung herang, dotted diantara daun héjo, sarta tumuwuh happily.Asup ka rumah kaca, sme kuat ...
    Maca deui
  • Specific structure of film greenhouse

    Struktur spésifik rumah kaca pilem

    Rumah kaca film ipis mangrupikeun infrastruktur penting, anu seueur dianggo dina tatanén.Struktur utama rumah kaca lolobana panas-dip galvanized pipe baja, nu boga stabilitas jeung kapasitas compressive, sarta bisa manjangkeun umur layanan rumah kaca.Salajengna, hayu urang tingali s ...
    Maca deui
  • Comparison of advantages and disadvantages of the most complete greenhouse covering materials

    Perbandingan kaunggulan sareng kalemahan bahan panutup rumah kaca anu paling lengkep

    Produksi tatanén kiwari teu bisa leupas tina rumah kaca.Rumah kaca teu ngan bisa nolak bencana alam jeung halodo jeung caah, tapi ogé ngokolakeun mimiti atawa ahir, manjangkeun periode tumuwuhna pepelakan, ngahontal tujuan kematangan awal, telat kematangan, ngaronjatkeun jeung stabilizin...
    Maca deui
  • Focus on Shouguang: use “shed networking” for growing vegetables

    Fokus kana Shouguang: nganggo "jaringan gudang" pikeun ngembang sayuran

    Di desa wangjialiuying, Kota Shouguang, Kota Weifang, Propinsi Shandong, aya sababaraha asisten anyar dina usum tiis rumah kaca sayur haneut panonpoé Mingshan, a Grower badag: rupa sensor calakan, mesin jepret otomatis, blowers calakan, atomizers calakan, fi .. .
    Maca deui
  • Main functions and components of Intelligent Greenhouse

    Fungsi utama sareng komponén Rumah Tangga Intelligent

    Rumah kaca calakan tiasa ngumpulkeun sareng ngirimkeun suhu, kalembaban, cahaya, suhu taneuh, kalembaban taneuh, konsentrasi CO2, kalembaban daun, suhu titik embun sareng parameter lingkungan sanés rumah kaca sacara nirkabel sacara real waktos, nunjukkeun ka pangguna dina bentuk intuiti. ...
    Maca deui
  • What does America’s largest greenhouse look like

    Kumaha rupa rumah kaca panggedéna di Amérika

    Appharvest Kentucky gaduh rumah kaca panggedéna di Amérika Serikat di daérah Appalachian.Rumah kaca ngagunakeun intelijen jieunan canggih sareng téknologi robot pikeun penanaman sareng produksi.Output per acre tiasa ningkat sakitar 30 kali dibandingkeun sareng penanaman tradisional.The ...
    Maca deui