Pilem Overwintering

Pedaran pondok:

Pilem rumah kaca bodas anu ngalangkungan ngabantosan suhu anu tetep sareng ngirangan titik panas sareng bintik tiis anu biasana aya di bumi héjo binih anu jelas.


Detil Produk

Tanda Produk

Pilem rumah kaca bodas anu ngalangkungan ngabantosan suhu anu tetep sareng ngirangan titik panas sareng bintik tiis anu biasana aya di bumi héjo binih anu jelas.

CPT ngahasilkeun pilem tumpukan ku téknologi koxtrusion 5 lapisan; PE - MLLDPE dina kombinasi sareng jinis poliétilén dumasar kana metallocene sareng LDPE-copolymers.

Kuat batan Pilem Overwintering Standar. Kéngingkeun panyalindungan anu langkung saé dina nilai anu langkung saé! Kakuatan tambahan, diwangun pikeun tahan pikeun hiji usum pinuh!

Palapis bodas bodas ngajaga seragam suhu dina handapeun pilem, anu mangrupikeun tujuan utami nalika mayungan pepelakan anjeun. Pilem imah kaca bodas anu ngagugulung urang ogé ngajagi pepelakan tina karusakan angin. Entong nganggo pilem anu jelas pikeun nimpa!

Sayogi dina ketebalan 3, 4 atanapi 5 mil, jelas atanapi bodas, pilem 1 taun nawiskeun tahan UV langkung unggul tina sadaya pilem Binih.

Pilem panerapan super kakuatan ieu parantos ningkatkeun kakuatan cimata, kakuatan tarik dibandingkeun sareng pilem coextrude 3-lapisan tradisional.

Tilu tingkat tipikal opacity sayogi: 35%, 55% sareng 70%.

CPT Supply ogé ngagaduhan 100% sampalan panyabutan cahaya, Total Hideung Out. Ieu ogé dianggo salaku 100% pilem rumah kaca hideung.

Panjelasan Produk :

pilem nimpa

Résin

LDPE / MLDPE

Jenis produk :

F1106

Kandel Nominal :

5mil

Kisaran Kandel :

± 5%

Item Tés

Unit

Nilai Khas

Standar Tés

Kakuatan tarik nalika istirahat

MD

MPa

≥ 33

ASTM D882-12

 

TD

MPa

≥ 33

Elongation at Break

MD

%

 ≥ 650

ASTM D882-12

 

TD

%

 ≥ 650

Résistansi Cimata

MD

gf / mic

         ≥8

ASTM D1922

 

TD

gf / mic

≥12 

Dart Drop

g

Metode A

  500

ASTM D1709-15

Ngiuhan lampu

%

35

Métode Internal


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami