Produk

  • Grain Bag

    Séréal Kantong

    Kantong séréal CPT nyayogikeun alternatif panyimpenan biaya rendah anu ngajaga kualitas sisikian dina jangka waktu anu masihan aksés ka para patani kana kaayaan pasar anu langkung saé .

  • Blown 750mm Wide Green Silage Film

    Ditiupkeun 750mm Wide Green Silage Film

    Kualitas pakan di balé silage gumantung pisan kana kualitas pilem bungkus. Pilem silage kami aya dina kualitas luhur anu stabil sareng tiasa disayogikeun pikeun nyumponan sarat sadaya palanggan.

  • Silver Black Mulch Film

    Pérak Hideung Mulch Pilem

    Mulsa plastik parantos dianggo sacara komérsial dina sayuran ti mimiti taun 1960an. Tilu jinis mulsa dasar parantos dianggo dina produksi komérsial: hideung, jelas, sareng plastik hideung Perak.

  • Blue Berry Film

    Pilem Biru Berry

    5-lapisan pilem coextruded; PE-EVA-EVA-EVA-MLLDPE dikombinasikeun sareng jinis poliétilén dumasar kana metallocene sareng EVA -copolymers.

    Tutuwuhan Berry biru peryogi panonpoé pinuh pikeun tumuh sareng buahna saé, beueus sareng kontrol suhu.

  • Cannabis Film

    Pilem Ganja

    Téknologi ngarobah lampu

    Pangaruh anti lebu pikeun pangiriman cahaya anu luhur langkung luhur.

    Anti netes langkung terang sareng kirang asor.

    Efisiensi termal tinggi anu ngabatesan karugian panas.

  • Diffused Film

    Pilem nyebarkeun

    Éta katampi kalayan saé yén cahaya anu sumebar ngagaduhan pangaruh positip kana kamekaran pepelakan, ciri difusi cahaya pisan ningkatkeun efisiensi fotosintésis ku ningkatkeun dispersi cahaya. Entong mangaruhan jumlah total cahaya anu ngalangkungan pilem.

  • Micro Bubble Film

    Pilem Gelembung Mikro

    Pilem didamel ku kontén EVA anu luhur pisan anu ditambihan expander anu nyiptakeun dina pilem gelembung udara mikro anu ngagaduhan kamampuan nyebarkeun cahaya sareng ningkatkeun pisan halangan IR dina panto lebet sareng kaluar ti rumah kaca.

  • Overwintering Film

    Pilem Overwintering

    Pilem rumah kaca bodas anu ngalangkungan ngabantosan suhu anu tetep sareng ngirangan titik panas sareng bintik tiis anu biasana aya di bumi héjo binih anu jelas.

  • Super Clear Film

    Pilem Super Jelas

    Transmisi cahaya dunya pilem nunjukkeun perséntase lampu anu ngalangkung ka rumah kaca. Pangiriman cahaya maksimal dina kisaran PAR spéktrum (400-700 nm) diperyogikeun ku pepelakan pikeun ngabantosan fotosintésis sareng prosés morphogenetic anu sanés.

  • High Temperature Resistant Film

    Pilem Tahan Suhu Tinggi

    CPT ngembangkeun séri pilem tahan F1406 tahan suhu luhur. anu dirancang pikeun transportasi pitch. Suhu muat anu aman tiasa 120 derajat Celcius, uji coba laboratorium tiasa dugi ka ngawatesan 150 derajat.

  • Ultra-strength flex tank film

    Pilem tank fleksibel-kakuatan

    Pelapis kontainer sareng flexitank sering dianggo salaku solusi ékonomis pikeun transportasi ageung produk kimia, séréal, séréal, cairan, produk granulated sareng seueur deui.

    CPT tiasa nawiskeun anjeun kualitas luhur, pangan anu disatujuan, bahan poliétilén sareng ngagabungkeun kakuatan sareng kaalusan anu luhur pikeun kéngingkeun résistansi creep anu paling penting dina bisnis wadah kapal.

  • High Quality Bale Net

    Kualitas luhur Bale Net

    Bungkus Bale Plastik janten alternatip pikeun nyalin kanggo bungkus balé jarami buleud. Netting lemes ieu ngagaduhan kaunggulan dibandingkeun sareng twine:
    pamakean netting ningkatkeun produktivitas sabab kirang waktos pikeun ngabungkus bale. Anjeun panginten tiasa ngahémat waktos langkung ti 50%. Netting ngabantosan anjeun pikeun ngadamel bal anu langkung saé sareng hadé, sareng langkung gampang mindahkeun sareng nyimpen

12 Teras> >> Halaman 1/2