Silage Kantong

Pedaran pondok:

CPT tiasa nawiskeun kantong logam-lapisan multi-lapisan super kuat anu dianggo pikeun silage sareng neundeun sisikian. Sacara umum, kantong CPT nawiskeun cara anu gampang, aman sareng ékonomi pikeun panyimpenan samentawis pakan, jagung, sisikian, pupuk sareng produk sanés, ngamungkinkeun pikeun kaayaan fermentasi optimal sareng pelestarian nilai gizi na.


Detil Produk

Tanda Produk

CPT tiasa nawiskeun kantong logam-lapisan multi-lapisan super kuat anu dianggo pikeun silage sareng neundeun gandum. Sacara umum, kantong CPT nawiskeun cara anu gampang, aman sareng ékonomi pikeun panyimpenan samentawis pakan, jagung, sisikian, pupuk sareng produk sanés, ngamungkinkeun pikeun kaayaan fermentasi optimal sareng pelestarian nilai gizi na.

Ngadamel silage mangrupikeun kasenian sareng élmu. Oksigén (hawa) nyaéta musuh prosés fermentasi. Férméntasi anu kahontal dina lingkungan anu katutup udara ngarah kana 100% konversi épisién gula kana asam laktat anu bertindak salaku pengawet sareng penghambat kapang. Kantong ogé ngahasilkeun silage anu saé kualitasna dilestarikan sareng tahan beku sareng henteu beku. Kantong silage mangrupikeun hiji-hiji sistem anu lengkep nyégél silage, ngalestarikeun Bahan garing sareng ngirangan karugian énergi, ngahasilkeun pakan kualitas anu optimal.

Sistem panyimpenan silal konvensional jaman baheula hésé pisan ngatur sareng biasana henteu nyiptakeun kaayaan anu diperyogikeun pikeun fermentasi anu saé atanapi sampurna. Karugian anu ngalaman tina sistem ieu parantos didokumentasikeun ku sababaraha puluh taun panilitian Universitas. Karugian ieu dijalankeun ti 20% dugi ka 40%.

Kauntungan tina kantong sisikian:

Kantong silage masihan kaunggulan ieu:

Karugian neundeun langkung handap kusabab rusak.

Investasi awal anu langkung handap.

Total biaya taunan anu langkung handap.

Kapasitas gudang taya

Kaseueuran nanem modal dina mesin; henteu dina struktur anu sesah dijual upami rencana dirobih.

Silage kualitas luhur.

Langkung saé manajemén jinis silage sareng kaayaan.

Ngirangan bahaya damel.

waterjyh
fhg5

Ukuran Kantong:

  • 7'x100 ', 150 ", 200", 250 ", sareng 300"
  • 8'x100 ', 150 ", 200", 250 ", sareng 300"
  • 9'x100 ', 150 ", 200", 250 ", 300"
  • 10'x150 ', 200', 250 ", sareng 300"
  • 11'x250 ', 300', sareng 500 "
  • 12'x200 ', 250', 300 ", sareng 500"
  • 14'x300 'sareng 500 "
  • Ukuran sanésna tiasa sayogi nalika pamundut.
yikuy

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami