Kantong Silo

  • Grain Bag

    Séréal Kantong

    Kantong séréal CPT nyayogikeun alternatif panyimpenan biaya rendah anu ngajaga kualitas sisikian dina jangka waktu anu masihan aksés ka para patani kana kaayaan pasar anu langkung saé .

  • Silage Bag

    Silage Kantong

    CPT tiasa nawiskeun kantong logam-lapisan multi-lapisan super kuat anu dianggo pikeun silage sareng neundeun sisikian. Sacara umum, kantong CPT nawiskeun cara anu gampang, aman sareng ékonomi pikeun panyimpenan samentawis pakan, jagung, sisikian, pupuk sareng produk sanés, ngamungkinkeun pikeun kaayaan fermentasi optimal sareng pelestarian nilai gizi na.