Pilem Super Jelas

Pedaran pondok:

Transmisi cahaya dunya pilem nunjukkeun perséntase lampu anu ngalangkung ka rumah kaca. Pangiriman cahaya maksimal dina kisaran PAR spéktrum (400-700 nm) diperyogikeun ku pepelakan pikeun ngabantosan fotosintésis sareng prosés morphogenetic anu sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

Transmisi cahaya dunya pilem nunjukkeun perséntase lampu anu ngalangkung ka rumah kaca. Pangiriman cahaya maksimal dina kisaran PAR spéktrum (400-700 nm) diperyogikeun ku pepelakan pikeun ngabantosan fotosintésis sareng prosés morphogenetic anu sanés.  

Desain CPT 5-lapisan pilem super jelas.

produk super jelas, super tangguh, umur panjang anu nyayogikeun nilai paling hadé dina pilem rumah kaca 4 taun.

Paningkatan UV anu maju ngamaksimalkeun sipat fisik pikeun kahirupan pilem sareng pitulung anu dipeunteun

ngajaga pilem tina karusakan kimia.

Peunteun transmisi cahaya, halimun, sareng kajelasan anu luar biasa ngabantuan ngaoptimalkeun panén di rumah kaca

aplikasi, Pangiriman cahaya dunya tiasa ngahontal 93%.

Anti netes langkung terang sareng kirang asor.

Tetes kondensasi ngahalangan bagian tina lampu (PAR) ku 15-30% sareng ogé tiasa ngarusak pepelakan. Ku nambihan bahan tambahan khusus, kondensasi dina pilem bakal ngawangun lapisan cai ipis anu dikuras ka sisi rumah kaca. . 

Kaunggulan pilem AD nyaéta:

Langkung lampu di rumah kaca

Hasil panén anu langkung saé sareng panén mimiti.

Kualitas pepelakan langkung saé.

Kirang panyakit ngakibatkeun pangirangan panggunaan péstisida.  

Efisiensi termal tinggi anu ngabatesan karugian panas.

Sareng CPT nyayogikeun kamampuan milih UV anu disesuaikan. Urang tiasa nyayogikeun UV OPEN, UV BLOCK sareng UV NORMAL pikeun aplikasi anu béda. 

Panjelasan Produk :

pilem super jelas

Résin

LDPE / MLDPE / EVA

Jenis produk :

F206-5

Kandel Nominal :

150mik

Kisaran Kandel :

± 5%

Item Tés

Unit

Nilai Khas

Standar Tés

Kakuatan tarik nalika istirahat

MD

MPa

≥ 33

ASTM D882-12

 

TD

MPa

≥ 33

Elongation at Break

MD

%

 ≥ 700

ASTM D882-12

 

TD

%

 ≥ 800

Résistansi Cimata

MD

gf / mic

         ≥8

ASTM D1922

 

TD

gf / mic

≥15

Dart Drop

g

Metode A

  ≥1200

ASTM D1709-15

Pangiriman Lampu di PAR

%

> 90

Métode Internal

Difusi cahaya

%

15

Métode Internal

 Panaskeun

%

 65

FTIR internal


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami